ZF 24

ProCredit isi va dubla numarul de angajati in Europa de Est, in 5 ani

07.03.2007, 12:41 18

Numarul angajatilor ProCredit in Europa de Est va creste, in urmatorii cinci ani, de la nivelul actual de 8.600 de salariati la peste 16.000, a anuntat, astazi, grupul bancar.

ProCredit a deschis, ieri, la Skopje (Macedonia), un centru regional de training, denumit Academia ProCredit din Estul Europei.

"Grupul ProCredit a decis sa infiinteze aceasta academie in Skopje pentru a veni in intampinarea cererilor din ce in ce mai mari pentru personal specializat in management din bancile ProCredit. In urmatorii cinci ani, numarul angajatilor grupului din Europa de Est se va majora de la 8.600 cat sunt in prezent, depasind 16.000", se arata intr-un comunicat al bancii, emis astazi.

Pe piata romaneasca, holdingul este reprezentat de ProCredit Bank Romania. Banca a fost infiintata in 2002 sub denumirea initiala de Banca de Microfinantare Miro.

ProCredit Bank Romania a incheiat anul trecut cu active de 220 de milioane de euro, in crestere cu 70,9%, iar profitul net s-a plasat la 1,75 milioane de euro, calculat conform standardelor internationale de contabilitate. Banca anticipeaza pentru acest an cresterea activelor cu aproape 50%, la peste 310 milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO