ZF 24

Producatorii de calculatoare vor sa intre in industria telefoanelor mobile

21.04.2009, 17:12 14

Dupa desktop-uri, notebook-uri si netbook-uri, producatorii de calculatoare se orienteaza catre piata de telefoane mobile, scrie BUSINESS Magazin. Multi au speranta secreta sa poata repeta succesul pe care l-a reusit iPhone. “Impulsionati de succesul iPhone, producatorii de calculatoare vor sa intre in industria telefoanelor mobile”, constata Linley Gwennap, director executiv din cadrul firmei de cercetare Linley Group. “Cred ca un motiv pentru care companii precum Dell sau Acer fac acest pas tine si de faptul ca netbook-urile, laptopurile de dimensiuni reduse nu mai au acelasi impact asupra publicului ca in momentul cand au fost lansate”, adauga analistul, apreciind ca din cauza atractivitatii telefoanelor si a functiilor lor multiple, nu sunt putini cei ce au ajuns sa vada calculatoarele “clasice” pur si simplu ca niste obiecte plictisitoare.

Cititi cum vor fabricantii de calculatoare sa devina o concurenta serioasa pentru producatorii de telefoane mobile pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO