ZF 24

ProTV: Delta Dunarii, un paradis la indemana

21.05.2007, 09:23 39

Cine isi doreste o casa de vacanta pe malul apei poate sa caute in Delta Dunarii. Cu putin noroc, gaseste pamant cu 10 euro metru patrat. De cand terenurile situate pe malul marii s-au scumpit peste masura, au inceput sa fie cautate casele de vacanta din Delta.
In localitatile mai indepartate, o parcela cu deschidere la lac se vinde cu 12 euro metru patrat, iar cu deschidere la Dun[re cu 50 de euro. Acelasi pret este si la Sulina, in zona de plaja.
Atentie insa unde cumparati teren! Socotiti bine cand va luati teren in Delta. Delta Dunarii este rezervatie naturala si exista anumite reguli pentru constructii.
Constructia casei va costa mai mult daca materialele trebuie transportate cu barca. Apoi, aveti nevoie de mai multe avize de constructie decat intr-o alta zona a tarii.
Ultima oferta a agentiilor imobiliare este bratul Chilia, mai putin exploatat pana acum. Aici, un metru patrat de pamant costa doar 10 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO