ZF 24

Radisson Blu Hotel Bucharest va deschide în luna iunie un centrul de relaxare care include şi cea mai mare piscină exterioară din Capitală, în urma unei investitii de peste 1 milion de euro

Radisson Blu Hotel Bucharest va deschide în luna iunie...

Autor: Roxana Rosu

25.04.2024, 15:38 686

Radisson Blu Hotel Bucharest va deschide în luna iunie centrul de relaxare NAMI Beach Club & More,  în urma unui process de renovare în valoare de peste 1 milion de euro.

Centrul va avea o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi, şi o capacitate de 262 de locuri, oferind zone cu şezlonguri, cea mai mare piscină exterioară din Bucureşti, zone VIP, un spaţiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge şi zonă Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienţi.

„Suntem foarte încântaţi să lansăm cel mai nou proiect al nostru, NAMI Beach Club & More, conceput pentru a le oferi vizitatorilor cea mai apropiată experienţă de o vacanţă de vară premium, la îndemână, chiar în centrul oraşului; o escapadă de vară, unică în Bucureşti, oferind servicii de top, confort deplin şi intimitate. Clienţii clubului se vor putea bucura de o călătorie culinară excepţională şi diversificată. Am avut şansa de a face parte din proiecte similare, de excepţie, în destinaţii turistice de top precum SUA, Malta şi Emiratele Arabe Unite, şi sunt încrezător că am reuşit să surpindem toate elementele unice ale conceptelor celebre de beach club, înglobându-le în NAMI Beach Club, care va transforma Radisson Blu Hotel Bucharest în destinaţia supremă de tip resort.”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Complexul este amplasat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, una dintre principalele artere de promenadă şi shopping din Capitală.

Designul clubului a fost realizat de Gandia Blasco, un studio apreciat la nivel international.

Brandul hotelier Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include şi Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson şi Prizeotel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO