ZF 24

Radu Timis: Am pierdut tot ce aveam de doua ori pana sa ajung la afacerea de astazi

21.09.2008, 19:00 19

"Cand am decis sa renunt la atributiile executive din cadrul CrisTim a fost pentru a patra oara cand mi-am schimbat existenta", povesteste Radu Timis, presedintele grupului CrisTim la cateva zile dupa ce a finalizat restructurarea business-ului din industria mezelurilor.

O afacere de familie inceputa de un fost profesor de sport alaturi de sotia sa in 1995, cu un chiosc alimentar in Bucuresti, va ajunge la nivelul acestui an la un rulaj consolidat de peste 125 mil. euro. Pentru Radu Timis, cuvantul "consolidat " e foarte important, pentru ca a decis in urma cu aproape patru ani ca business-ul pe care-l conduce, lider la acea vreme in industria mezelurilor, are nevoie de o cu totul alta perspectiva, daca vrea sa tina piept concurentei europene.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum a trecut CrisTim de la o afacere de familie la un business solid, structurat pe divizii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO