ZF 24

Raportul privind accidentul de la Otopeni a fost finalizat

08.02.2008, 19:44 39

Raportul privind investigatia tehnica a accidentului produs in data de 30 decembrie anul trecut, pe Aeroportul Otopeni, in care a fost implicata o aeronava apartinand companiei Tarom, a fost finalizat si transmis partilor implicate, informeaza Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax.

"Raportul privind Investigatia Tehnica a accidentului produs in data de 30.12.2007 pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti-Otopeni, in care a fost implicata o aeronava de tip B737-300, inmatriculata YR-BGC, apartinand operatorului aerian Tarom, a fost finalizat si transmis partilor implicate.

Din Comisia de Investigatie Tehnica au facut parte: presedintele comisiei, Alexandru Mircea Ciuca - director D.I.T.A., Stefan Martinescu, Nicolae Cireasa, Cristi Dolofan, Peter Kalmutchi, Liviu Bunescu, Radu Stanescu, Laurentiu Giurgea, Gabriel Varlan, Rodica Marsan. Dintre membrii acestei comisii, Ciuca Mircea si Stefan Martinescu sunt angajatii ministerului Transporturilor", a informat sursa citata.

Cu patru zile in urma, surse oficiale informau ca, potrivit raportului intocmit ce comisia ministeriala de ancheta, vina pentru accidentul aviatic de pe Otopeni, din 30 decembrie 2007, ar apartine controlorilor de trafic din turnul de control, care nu ar fi respectat procedurile pe timp de vizibilitate redusa.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO