ZF 24

RCS&RDS intra in Bucuresti cu internet mobil de 7,2 Mbps la cel mult 15 lei

08.12.2009, 11:53 53

RCS & RDS, unul dintre cei mai mari operatori localitelecom, a lansat serviciul sau de internet mobil Digi Net Mobil cuviteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti. Digi Net Mobil estedisponibil din vara la nivelul intregii tari la viteze de 384 kbpssi in sapte mari orase din Romania, Timisoara, Bihor, Brasov,Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la viteze de pana la 7,2Mbps.

Si in Bucuresti, ca si in orasele in care a fost lansat panaacum, Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB)si pe telefoanele mobile, astfel:

* in abonamente cu preturi speciale, pentru abonatii altorservicii RCS & RDS:

* cu 0 lei - pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2(internet de pana la 100 Mbps)

* cu 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonatii Fiberlink 1 sauCablelink 1 (internet de pana la 50 Mbps) si pentru abonatiiserviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV

* cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clientii DigiMobil (telefonie mobila) cu abonament de 0 euro

* in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatiiexclusiv la Digi Net Mobil

O data cu extinderea serviciului de internet mobil de 7,2 Mbps,RCS&RDS a lansat o oferta speciala abonatilor la telefoniamobila de 2 euro, care pana acum dispuneau de tarif per trafic de0,05 euro/1 Mb. RCS & RDS le ofera acestor clienti noileabonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc sa aiba internet de la RCS & RDS petelefoanele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei, se potabona la Digi Mobil de 2 euro si beneficiaza de un abonament redusde 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea,acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si potavea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta estedisponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sapermita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Celelalte abonamente, de 0, 10 si 15 lei, cuprind ca echipamentmodemul USB, pe care abonatii companiei il primesc in custodie.

Lansarea in capitala a internetului mobil de pana la 7,2 Mbps seinscrie in campania de extindere a acestui serviciu anuntata decompanie sub numele "Digi Net Mobil acopera Romania". "Asa cum ampromis, RCS & RDS mai face un pas in extinderea ofertei sale deinternet mobil cu cel mai mic pret din Romania: din aceastasaptamana oferim si in Bucuresti, vitezele de pana la 7,2 Mbpspentru internetul mobil, urmand ca pana la 31 decembrie sa aducemnet-mobilul in Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceava,Slatina, Arad, Vaslui, Valcea", a declarat Ovidiu Popa, DirectorComercial al RCS & RDS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO