ZF 24

Renault Nissan Romania va lansa modelul compact Tiida in vara acestui an

Renault Nissan Romania va lansa modelul compact Tiida in vara acestui an
26.03.2007, 14:18 22

Renault Nissan Romania va lansa, la jumatatea acestui an, modelul din clasa compacta Nissan Tiida care va intra in competitie, in principal, cu modelele Ford Focus, Peugeot 307 si Mazda3, a declarat astazi purtatorul de cuvant al companiei, Dumitra Risnoveanu.

Compania japoneza va lansa acest model in Bulgaria, Tarile Baltice, Croatia, Cipru, Cehia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Malta, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, piete unde exista o cerere mare pentru doua modele asemanatoare, Almera si Primera.

Tiida va fi lansat in variante cu patru sau cinci usi si trei motorizari - doua propulsoare pe benzina de 1,6 litri (110 cai putere) si 1,8 litri (126 de cai putere) si un motor diesel de 1,5 litri (105 cai putere).

Reprezentantii constructorului mizeaza pe vanzari de peste 30.000 de unitati pe piata europeana. Modelul, fabricat in Mexic, a fost lansat initial in Japonia si Statele Unite, unde este numit Versa. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO