ZF 24

Retailerul Interex estimeaza un avans al afacerilor de 56%

19.12.2007, 16:55 7

Compania de retail CDE R Interex, din Ploiesti, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 90 de milioane de euro, in avans cu 56%, ca urmare a expansiunii retelei de supermarketuri, a declarat agentiei Mediafax secretarul general al Consiliului de Administratie, Stanislas Mainfroy.

"Cifra de afaceri estimata pentru 2007 va atinge, probabil, suma de 90 milioane de euro. Aceasta suma se refera, in mod evident, la rezultatele tuturor celor zece magazine ale retelei", a afirmat Mainfroy.

Interex a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 203,3 milioane de lei (57,7 milioane de euro) si pierderi de 7,1 milioane de lei (doua milioane de euro), potrivit datelor transmise Ministerului Economiei si Finantelor.

Compania, controlata de grupul francez de retail ITM Entreprises, a deschis in acest an doua supermarketuri Interex la Sibiu si Vaslui, ajungand la o retea de zece magazine.

Pentru 2008, planurile Interex prevad deschiderea a sase supermarketuri, primul magazin urmand sa fie deschis in luna februarie, la Barlad, in incinta unui centru comercial.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO