ZF 24

Romania Libera: Gol la fotbal, plus pe card

08.05.2008, 09:38 14

Detinatorii de carduri de credit si debit emise de UniCredit Tiriac Bank sub sigla Mastercard primesc bani pentru fiecare gol inscris de echipele unde UniCredit este prezenta (9 participante), informeaza Romania Libera.

Sumele pot fi multiplicate daca utilizatorul ghiceste castigatoarea competitiei. Costuri: minimum 50 lei pentru achizitionarea unui pachet ce contine un astfel de card, plus cumparaturi de minimum 50 lei.

Avand in vedere ca performantele fotbalistice ale Italiei, Germaniei, Austriei, Cehiei, Croatiei, Turciei, Poloniei, Rusiei si ? cu voia dumneavoastra, ultima pe lista ? Romaniei se premiaza cu 1 leu pentru fiecare gol, iar in cazul Mutu&Comp. cu 5 lei/gol, afacerea pare interesanta. Asta pentru ca fiecare echipa joaca cel putin 3 meciuri (in grupe), iar practica editiilor trecute arata ca o medie de 1,2 goluri de meci este perfect realizabila. Facand un calcul simplu, ajungem la 39 lei (8x3x1+/-15) in ipoteza ca fiecare echipa marcheaza in medie un gol pe meci (poate am fost cam optimisti in privinta Romaniei, avand in vedere statutul sau de sparring-partner in grupa). Mai multe detalii pe www.romanialibera.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO