ZF 24

Romgaz organizeaza licitatie pentru studiul de fezabilitatea depozitului de la Margineni

22.02.2008, 14:23 22

Producatorul de gaze detinut de stat Romgaz Medias va organiza la 14 aprilie o licitatie deschisa pentru selectarea unui consultant care sa elaboreze studiul de fezabilitate pentru constructia unui depozit de gaze la Margineni-Roman, contractul fiind evaluat la 8,3 milioane lei (2,2 milioane euro), informeaza Mediafax.

Realizarea studiului este estimata sa dureze opt luni de la atribuirea contractului si va fi finantat din surse proprii ale Romgaz, potrivit datelor companiei.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor de catre companiile interesate a fost stabilit pentru 14 aprilie. Ofertele vor fi deschise in aceeasi zi.Romgaz incearca sa atraga in acest proiect grupul rus Gazprom. Discutiile dintre cele doua companii, incepute inca din 2003, nu au dus la incheierea vreunui acord, unul din motive fiind neintelegerile privind realizarea si finantarea studiului de fezabilitate.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO