ZF 24

Rosal e vanata de investitori staini

27.08.2007, 18:14 13

Rosal Grup, una dintre cele mai importante companii de salubritate din Romania, a primit mai multe oferte de preluare din partea unor companii similare europene de talie mare, potrivit actionarului majoritar Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoana.

"Noi ne-am evaluat la 100 de milioane de euro. Am primit si oferte apropiate de ceea ce ne asteptam noi, insa le-am refuzat. Nu vrem sa vindem, ne-am evaluat afacerea. Desigur, daca vom primi o oferta foarte generoasa, pe care sa n-o putem refuza, vom vinde. Problema este ca cei care ne-au facut oferte au vrut sa cumpere sub pretul pietei, cautau un discount", a declarat Honorius Prigoana. "Ei vor sa cumpere cu cel putin 30% mai ieftin si nimeni (de pe piata locala, n.r.) nu vinde in aceste conditii", a adaugat el.

De unde a pornit afacerea Rosal si care este strategia acesteia, aflati in ZIARUL FINANCIAR de maine si in suplimentul BUSINESS CONSTRUCT ce apare joi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO