ZF 24

Royal Bank of Scotland a vandut 47 de hoteluri Marriott din Marea Britanie

16.04.2007, 13:39 14

Royal Bank of Scotland (RBS) a vandut 47 de hoteluri Marriott din Marea Britanie pentru 1,1 miliarde de lire sterline (1,6 miliarde de euro) catre un grup de investitori condus de fondul de investitii Quinlan Private si fondul de investitii imobiliare Igal Ahouvi Group, transmite Reuters.

Hotelurile de lux, de patru si cinci stele, sunt localizate in majoritate Anglia si cate cinci in Tara Galilor si Scotia. Unitatile sunt operate de Marriott International sub brandul Marriott Hotels & Resorts, in cadrul unor acorduri de management pe termen de 30 de ani incheiate in 2006.

Fondul Quinlan a actionat in numele unui grup din care fac parte Electra, First International Bank of Israel si Delek Real Estate.

Noile achizitii se vor adauga activelor hoteliere detinute deja de Quinlan, care includ hotelurile Four Seasons din Dublin, Praga si Budapesta, Maybourne Hotel Group din Londra si Targa Hotels din Europa Centrala. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO