ZF 24

Sanex Cluj mizează pe o creştere cu 10% a afacerilor, la 33 mil. euro

Sanex Cluj mizează pe o creştere cu 10% a afacerilor,...

Autor: Laurentiu Cotu

12.05.2014, 15:52 316
Producătorul de plăci ceramice Sanex din Cluj-Napoca, parte a grupul austriac Lasselsberger Ceramics, care deţine brandul Cesarom, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 33 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. Pe piaţa locală, austriecii controlează şi compania Lasselsberger, cu sediul în Bucureşti.

’’Evoluţia vânzărilor ne determină să privim cu optimism anul în curs. Lansarea unui nou format de gresie porţelanată, completarea portofoliului de produse cu dimensiuni provenite de la celelalte fabrici ale grupului Lasselsberger Ceramics şi lansarea colecţiilor Cesarom 2014, deschid oportunităţi în piaţa construcţiilor şi amenajărilor, cu impact pozitiv în business-ul nostru pentru acest an”, a declarat Sergiu Apolzan, director de vânzări şi marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Anul trecut, austriecii au decis ca întreaga activitate operaţională, pe lângă cea de producţie, să fie concentrată în cadrul Sanex Cluj, procesul fiind finalizat la începutul acestui an. Evoluţia pozitivă a business-ului Lasselsberger din România va fi susţinută în acest an şi de o creştere uşoară a exporturilor pe pieţele din regiune, respectiv Cehia, Slovacia, Ungaria şi Bulgaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO