ZF 24

Şeful pe operaţiuni al RBS România devine responsabil pe 7 pieţe din regiune

Şeful pe operaţiuni al RBS România devine responsabil...

Autor: Razvan Voican

22.10.2013, 19:37 415

Sridhar Cadambi (foto), care de un an şi jumătate ocupă funcţia de director executiv pe operaţiuni (chief operating officer – COO) al RBS România, a primit şi responsabilitatea coordonării segmentului operaţional pentru alte şase subsidiare din regiune ale grupului britanic: Cehia, Slovacia, Polonia, Rusia, Kazahstan şi Turcia. Din noua poziţie el va superviza zonele de operaţiuni, tehnologie, asistenţă clienţi, securitate & risc, achiziţii şi administrare sedii.

Cadambi trebuie să se asigure că RBS are în Europa Centrală şi de Est o infrastructură robustă, eficientă şi adaptată strategiei de business. Desemnarea unui membru al conducerii RBS România pentru postul de COO pe regiune indică o poziţionare promiţătoare a sucursalei locale pe harta strategică a britanicilor după ce afacerile locale au fost ajustate dramatic anul acesta prin vânzarea portofoliului de retail către UniCredit.

Sridhar Cadambi are o carieră de peste 20 de ani începută în 1992 la ABN Amro India. A lucrat apoi în Kazahstan, Uzbekistan, Olanda şi Emiratele Arabe Unite. Din septembrie anul acesta RBS România a trecut la statutul juridic de sucursală, iar afacerile se concentrează pe sectorul corporate.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.10.2013

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO