ZF 24

SIF Transilvania castiga procesul cu Cocor

13.12.2007, 15:24 12

Tribunalul Brasov a respins, ieri, cererea firmei Cocor Turism Bucuresti, actionar la SIF Transilvania, de anulare a deciziei actionarilor societatii de investitii financiare privind aprobarea situatiilor financiare aferente anului trecut, adoptata in aprilie 2007, informeaza Mediafax.

De asemenea, instanta a respins cererile formulate de administratorul Cocor, Daniel Stoica, dar si de un actionar minoritar persoana fizica, Teodor Moise, cu privire la anularea majorarii de capital la SIF Transilvania.

Stoica a solicitat Tribunalului Brasov, in luna august, sa suspende executarea hotararii prin care au fost aprobate situatiile financiare ale SIF Transilvania aferente anului 2006. Totodata, el a cerut constatarea nulitatii absolute si suspendarea executarii hotararii actionarilor din 27 aprilie prin care se aproba dublarea capitalului social al societatii, la 109,2 milioane de lei, prin incorporarea rezervelor constituite din profitul aferent anului 2006, respectiv 53,1 milioane de lei, dar si din anii precedenti.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO