ZF 24

Sir Richard Branson: Din actuala criza va aparea viitoarea generatie de miliardari

Miliardarul britanic Richard Branson: Din actuala criza va aparea viitoarea generatie de miliardari
09.03.2009, 13:23 36

Miliardarul Richard Branson, fondatorul companiei britanice Virgin, a declarat ca turbulentele economice vor scoate la suprafata o noua generatie de miliardari, recesiunea actuala fiind o oportunitate unica pentru antreprenorii viitori, scrie cotidianul britanic The Times.

“Exista mai multi Bransoni care vor aparea pe scena in urmatorii trei sau patru ani. Averile sunt realizate pe fondul recesiunilor. O serie de antreprenori se avanta in apele tulburi ale economiei intrucat standardele de acces sunt mai modeste”, potrivit lui Branson.

Miliardarul britanic a subliniat faptul ca sectorul bancar este pregatit de schimbari, in conditiile in care gigantii industriei au fost subjugati, oferind “aventurierilor” o oportunitate de a acumula cota de piata. Branson a afirmat ca doreste ca imperiul sau Virgin sa participe la redresarea sectorului bancar, insa a estimat ca o serie de companii fara renume in prezent vor profita de pe urma nationalizarilor partiale sau totale ale grupurilor Northern Rock, Bradford & Bingley, RBS si Lloyds.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24