ZF 24

Solutie Orange Romania pentru schimbul de informatii in cadrul unei companii

22.02.2007, 13:50 14

Orange Romania a lansat, o solutie care permite companiilor sa administreze echipamentele aflate la distanta si sa le conecteze la aplicatiile interne ale firmelor, au anuntat, astazi, reprezentantii operatorului de telefonie mobila.
Solutia denumita M2M Connect permite schimbul de informatii intre doua echipamente, aflate la distanta unul de celalalt, sau cu aplicatiile la care sunt conectate.
Dezvoltatorii de aplicatii software care aleg solutia M2M Connect vor avea acces securizat la platforma operatorului prin intermediul careia pot implementa aplicatii de tip M2M. De asemenea, prin interfata web a platformei pot fi realizate rapoarte de trafic si se realizaeaza o parte din managementul solutiei M2M.
M2M Connect primeste mesaje trimise prin SMS, GPRS, EDGE sau 3G de catre echipamente si le stocheaza pana cand sunt preluate de aplicatia clientului.
"Altfel spus, poti solicita informatii cu privire la nivelul stocului de bauturi racoritoare dintr-un automat sau o retea de automate sau poti sa programezi aplicatia sa trimita un mesaj scris cand stocul a atins un anumit nivel", au declarat, reprezentantii Orange Romania. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO