ZF 24

Start la Rabla pentru biciclete, role si undite in vestul capitalei

Start la rabla pentru biciclete, role si undite in vestul capitalei
28.02.2010, 15:22 391

Inspirati de programul aplicat de sectorul auto, retailerii aurecurs, incepand de anul trecut cand vanzarile au scazut din cauzacrizei financiare, la promotii de inlocuire a produselor vechi cuunele noi din magazine, fie ca era vorba de pantofi sau scaune, fiede blugi sau cosmetice. Dupa ce companii ca Base Team si Intersportau dat startul in retailul de articole sportive "programului rablala adidasi si incaltaminte pentru skateboard", a venit randulDecathlon sa aplice o astfel de promotie pentru biciclete, role,patine sau undite.

Singurul magazin de articole si echipamente sportive Decathlon,situat in centrul comercial Militari Shopping Center din vestulBucurestiului pregateste pentru luna martie o promotie care implicaschimbul de biciclete, role sau echipamente de fitness. "Clientulvine cu bicicleta, cu undita, rolele, caiacul sau racheta de tenis,noi estimam un pret, iar in schimbul acestora primeste un bon decumparare in valoarea estimata a produsului adus. Cu acest bonpoate face cumparaturi in magazin, fara a fi constrans sa aleagadin produsele din promotie", explica unul dintre vanzatorii dinDecathlon. Colectarea produselor va avea loc intre 18 si 26 martie,iar valorificarea bonurilor se poate face din 20 martie pana pedata de 28 in aceeasi luna.

La jumatatea anului trecut, clientii Intersport primeau oreducere de 20% la o pereche de adidasi noi achizitionati odata cupredarea unei perechi vechi de incaltaminte. Un alt exemplu esteLee Cooper, care acorda 100 de lei oricarei perechi de blugi vechicu conditia ca banii sa fie folositi in schimbul alteia noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO