ZF 24

Stirile orei 13:00

Stirile orei 13:00
08.10.2014, 13:20 92

Ştirile orei 13:00, miercuri, 8 octombrie 2014

Bucureştiul şi patru judeţe concentrează jumătate din piaţa de 6,7 miliarde de lei a restaurantelor

Bucureştiul „mănâncă“ circa 2,5 mi­liar­de de lei (560 mil. euro), respectiv o treime din toată piaţa de restaurante din România, deşi găzduieşte doar o optime din totalul firmelor care au activitate în domeniu.

Lucian Marin a demisionat din directoratul Gothaer

Lucian Marin, care a ocupat poziţia de director general adjunct al Gothaer timp de un an, a decis să părăsească compania. Demisia lui Marin vine ca urmare diferenţelor de opinie dintre acesta şi managementul asigurătorului referitoare la  poziţionarea strategică viitoare a Gothaer.

Orange transmite meciurile din Liga 1 de fotbal. O parte din meciuri, disponibilă gratuit, întreg pachetul - 2,5 euro pe lună

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, care a intrat anul trecut şi pe piaţa de servicii de televiziune prin satelit, a început să transmită meciurile din Liga 1 de fotbal şi Cupa Ligii din România, o parte din partide fiind disponibile gratuit (pe postul TV Look Plus HD), în timp ce întregul pachet (care include şi postul Look TV HD) are un cost de 2,5 euro pe lună.

Nobel 2014 pentru chimie: Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner

Premiul Nobel pentru chimie pe 2014 a fost atribuit cercetătorilor Eric Betzig, Stefan W. Hell şi William E. Moerner, a anunţat, miercuri, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de ştiinţe din Suedia, potrivit site-ului oficial al acestor distincţii prestigioase.

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul DNA

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, nemulţumit că nu i-ar fi fost înregistrată o cerere, agresorul fiind dus în holul instituţiei, unde a fost legitimat de organele de ordine care asigură paza.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO