ZF 24

Telenovela Hotelul Cismigiu revine: Hercesa s-a apucat de lucrari

09.12.2009, 11:29 38

Trecatorii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, una dintrearterele centrale din Bucuresti, au avut parte de o surpriza inultimele saptamani. Una dintre cladirile emblematice ale zonei eraacoperita cu o prelata de protectie care lasa se se intrevadacateva schele, iar din spate se auzea un zgomot specific desantier.

Poate fi considerata o surpriza placuta, avand in vedere ca estevorba de fostul Hotel Cismigiu, despre a carui refacere siredeschidere s-a vorbit de nenumarate ori in ultimii ani, fara a seface insa progrese. Pana in aceasta primavara, scrie BUSINESSMagazin.

"Am inceput lucrarile de curand, dupa ce in primavara obtinesemautorizatiile de constructie", spune Alejandro Solano, directorulgeneral al Hercesa in Romania. Solano pare fericit: HotelulCismigiu a fost cumparat de mai bine de cinci ani de catredezvoltatorul spaniol, de la mostenitorii fostilor proprietari.

"Daca luam in calcul procesul de obtinere a autorizatilor deconstructie, dar si a finantarii, este o perioada normala. Este unproiect complicat", justifica managerul perioada de inactivitatelegata de proiectul hotelului Cismigiu.

Cititi mai multe despre proiectul Hotelului Cismigiupe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO