ZF 24

Tiger Woods pierde contracte de publicitate de mai multe milioane de dolari dupa scandalul cu sotia sa care a ravasit media americana

13.12.2009, 15:39 25

Gigantii At&T si Gilette si-au redus contractele depublicitate cu Tiger Woods, dupa ce cel mai mare jucator de golfdin ultimul deceniu si-a anuntat retragerea din activitate pe operioada nelimitata, in incercarea de a-si reface viata personala,scrie New York Daily News.

Cel mai mare operator de telecomunicatii american, AT&T,care il; plateste pe Woods pentru ca acesta sa poarte logo-ulcompaniei pe trusa de golf, a anuntat ca va reevalua contractul.Totodata, producatorul lamelor de barbierit Gilette a anuntat ca vareduce prezenta lui Tiger Woods in campaniile publictare.

De cealalata parte, Nike, unul din cei mai activi sponsori ailui Woods, a anuntat ca jucatorul de golf are "sprijinul complet"al companiei. Tiger Woods a anuntat vineri ca se va retrage dingolf pe pe o perioada nelimitata, recunoscand in acelasi timp casi-a inselat sotia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO