ZF 24

Ţiriac Auto investeşte 600.000 de euro în extinderea reţelei Ţiriac Auto Rulate, cu două noi showroomuri în 2023

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Bogdan Alecu

10.08.2023, 09:48 739

Ţiriac Auto, divizia de retail auto a Ţiriac Holding, investeşte aproximativ 600.000 de euro în extinderea reţelei sale de showroom-uri dedicate comerţului cu autovehicule rulate. Concomitent, stocul de maşini rulate depăşeşte pragul de 1.000 de unităţi.

Ţiriac Auto Rulate este divizia din cadrul Ţiriac Auto care se ocupă cu achiziţia şi comercializarea de autovehicule rulate, iar anul acesta deschide două noi showroom-uri în Bucureşti.

Primul dintre acestea, deschis în luna iulie a acestui an, este amplasat în Bd. Expoziţiei nr. 2, pe o suprafaţă de aprox. 550 mp. În această locaţie îşi desfăşoară activitatea o echipă de peste 30 de consultanţi de vânzări şi achizitori de autovehicule second hand. Acesta este şi fostul sediu al M Car Trading, importatorul Mitsubishi, parte a Ţiriac Holding şi al showroomului Mitsubishi din cadrul Ţiriac Auto.

Al doilea showroom Ţiriac Auto Rulate din Bucureşti va fi inaugurat la finalul acestui an, în zona de vest a Bucureştiului.

“Activitatea de comercializare a autovehiculelor rulate a cunoscut o creştere continuă în ultimii ani, pe fondul crizei conductorilor, care a afectat producţia de autovehicule noi.  Ţiriac Auto a investit constant pentru a-şi menţine cea mai variată ofertă şi mix de produse noi şi rulate. Am reuşit astfel să ne creştem cota de piaţă şi să diversificăm serviciile oferite, concentrate pe nevoile clienţilor noştri. În prezent parcul de autovehicule rulate include peste 1.000 de unităţi, iar din această toamnă ne propunem să depăşim volumul de 1.200 de unităţi. Suplimentar stocului, tranzacţionăm şi maşini la comanda clienţilor, autovehicule premium, pe care le importăm din reţeaua partenerilor noştri autorizaţi din Europa.“ a declarat Marius Marian, CEO Ţiriac Auto.

În primele şapte luni ale anului 2023, Ţiriac Auto Rulate a comercializat peste 2.600 de unităţi,  cele mai vândute modele de stoc aparţinând mărcilor Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Skoda, Audi, Ford, Renault şi Dacia. Dintre autivehiculele livrate la comandă, se remarcă modelele Mercedes-Benz GLE şi BMW Seria 5. SUV-urile sunt în continuare în topul preferinţelor românilor, atât pentru maşinile din stoc, cât şi pentru cele la comandă.

Reţeaua Ţiriac Auto Rulate îşi desfăşoară activitatea în prezent în şase locaţii, din Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Oradea şi Piteşti.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO