ZF 24

Titlurile Ford au scazut cu 3,5%

03.07.2007, 19:17 12

Titlurile Ford au coborat astazi cu 3,5%, dupa ce grupul american a anuntat ca ofera discounturi proprietarilor de obligatiuni pe termen de cinci ani, pentru convertirea acestora in actiuni, program care ar putea influenta negativ rezultatele financiare din trimestrul al treilea, transmite Reuters.
Costul programului de conversie a obligatiunilor in actiuni, care va fi inclus in rezultatele aferente trimestrului al treilea, s-ar putea ridica la 1,47 de miliarde de dolari, estimeaza producatorul de automobile.
Titlurile Ford au coborat, in cursul sesiunii de tranzactionare de dimineata de la bursa din New York, cu 34 de centi, la 9,3 dolari pe unitate, dupa un minim anterior de 9,26 de dolari.
Cotatia actiunilor Ford a urcat cu 13% in ultimele patru saptamani.
"Prin covertirea obligatiunilor vor fi emise 400-500 de milioane de actiuni, in functie de cotatia titlurilor", a declarat analistul Brian Johnson, de la Lehman Brothers. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO