ZF 24

Titlurile Getronics au urcat cu 15,6% dupa ce compania a primit o oferta de preluare

03.07.2007, 16:01 42

Titlurile companiei olandeze de servicii informatice Getronics, care se confrunta cu o serie de dificultati financiare, au urcat astazi cu aproape 16%, dupa ce conducerea a anuntat ca a primit o oferta de preluare din partea unei firme americane, transmite Reuters.

Titlurile Getronics erau cotate, la ora 09:25 GMT, la 6,51 euro, in crestere cu 15,6%, analistii apreciind ca pretul minim de preluare s-ar situa la 7,5 euro pe actiune, ceea ce ar evalua compania la circa 920 milioane euro.

"Consiliul de conducere si cel de supraveghere au decis sa analizeze propunerea si implicatiile strategice asupra companiei", se arata intr-un comunicat al Getronics, in care nu este mentionat numele ofertantului.

Printre companiile americane care ar putea fi interesate de preluarea Getronics se afla EDS, Hewlett-Packard, CSC, Perot Systems , IBM si Dell, potrivit unei note a analistilor de la Rabo Securities. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO