ZF 24

Top 5 cresteri si scaderi la BVB in sedinta de miercuri

Top 5 cresteri si scaderi la BVB in sedinta de miercuri
14.10.2009, 18:49 16

Sedinta de tranzactionare de miercuri a adus pentru titlurileAzomures cel mai mare avans din piata, acestea avansand cu 16,7%,pe un rulaj de 1,5 mil. lei. Avansuri puternice, de peste 14%, aufost inregistrate si de actiunile Amonil Slobozia si Turbomecanica,venite insa pe rulaje de sub 200.000 de lei. Un avans important amai fost cunoscut astazi si de actiunile Dafora Medias, acesteasarind cu 9,4%.

La nivelul corectiilor, actiunile Farmaceutica Remedia auinregistrat cea mai puternica pierdere din piata astazi, de 3,2%,pe un rulaj de numai 3.600 de lei. Pierderi au mai fost cunoscutesi de Comcm Constanta, VES SA si Casa de Bucovina, cu deprecierimai mici de 2,2%.

SIF Oltenia si-a mentinut statutul de cea mai lichida companiedin piata, cu un rulaj de 4,4 mil. lei, pe locul al doileaplasandu-se SIF Moldova, cu un rulaj de 3,9 mil. lei. BancaTransilvania a cunoscut al treilea rulaj din piata, de 2,8 mil.lei, fiind urmata de Petrom, cu tranzactii totale in valoare de 2,5mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO