ZF 24

Training gratuit pentru managerii din IMM-uri

02.02.2010, 17:56 36

Managerii, angajatii si intreprinzatorii de IMM-uri se potinscrie gratuit la cursuri de antreprenoriat si management, oferitede firma de training Ascendis Consulting.
Cursurile, derulate in cadrul unui proiect finantat din fondurieuropene castigat in 2008 de companie, se vor desfasura pana inluna septembrie a acestui an.

Pana acum, 600 de manageri, angajati si intrepreinzatori de IMM-uriau participat la aceste programe de training, derulate in centreleregionale din Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Brasov,Craiova si Bucuresti. Programul se adreseaza managerilor siangajatilor din IMM-uri care deruleaza activitati in sectoareprecum productie industriala, IT&C sau turism.
Cei care se vor inscrie la cursuri vor participa la program dupaprincipiul primul venit, primul servit. Pentru inscrieri,antreprenorii trebuie sa completeze doua formulare disponibile pesite-ul institutiei si sa le treimita pe mail sau prin fax.
Ascendis Consulting este unul dintre cei mai mari jucatori de pepiata locala de training, care a incheiat anul trecut cu afaceri deaproximativ 3 milioane de euro. In 2008, compania a castigat unproiect finantat din fonduri europene in valoare de aproximativ 2mil. de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO