ZF 24

Turul Fashion Week-urilor de Septembrie – moda primăvară/vară 2015

Turul Fashion Week-urilor de Septembrie – moda primăvară/vară 2015

Turul Fashion Week-urilor de Septembrie – moda primăvară/vară 2015

Autor: ONE ONE

03.10.2014, 11:24 358

Luna de foc a modei s-a încheiat, însă abia acum, dupa 4 săptămâni spectaculoase, putem analiza îndeaproape colecţiile sezonului de primăvară/vară 2015, trasând direcţiile ce au dominat propunerile de la New York, Londra, Milano sau Paris.

Este foarte clar că luna Septembrie înseamnă enorm pentru toti cei ce urmăresc fenomenul modei. De la fashion editori, la buyeri, designeri, cu toţii sunt concentraţi pe cele mai proaspete tendinţe ce anunţă cele mai interesante propuneri pentru primăvara următoare.

Pentru că sunt foarte multe de spus, iar de aceasta dată vom parcurge doar un scurt preview a celor petrecute în ultima lună la Săptămanile Modei, îţi propun să începem în ordine descrescătoare, cu cea mai “caldă” experienţă: Paris Fashion Week.

Impresionat, glamuros şi incitant, Fashion Week-ul de la Paris a adus încă o dată, în prim plan, case renumite: Balenciaga, Balmain, Nina Ricci, Carven, Christian Dior, Isabel Marant, Kenzo, Celine, Givenchy, Saint Laurent, Chanel sau Louis Vuitton fiind doar o mică parte dintre acestea.

Deşi fiecare prezentare a fost aşteptată cu sufletul la gură, propunerile lui Nicolas Ghesquière pentru Louis Vuitton, al doilea sezon de când designerul a preluat direcţia stilistică a casei Vuitton şi cele ale lui Olivier Rousteing pentru Balmain au fost printre cele mai anticipate.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.one.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO