ZF 24

Ultimul show a la Gigi Becali. A cantat, a dansat si a muls oaia la Happy Hour

02.04.2009, 16:14 86

Ultima aparitie televizata a lui Gigi Becali a fost la emisiunea Happy Hour, difuzata la postul de televiziune Pro TV. Acesta si-a aratat calitatile vocale, de dansator si de cioban.

 

Emisiunea "Happy Hour" de miercuri, cand invitat a fost Gigi Becali, a reusit sa stranga in fata televizoarelor, in minutul de aur (18.58), peste un milion de telespectatori din mediul urban, inregistrand 9,1 puncte de rating si o cota de piata de 29,5 %, informeaza Pro TV.

Astfel, Pro TV a fost lider de piata, Gigi Becali dansand si cantand cot la cot cu band-ul emisiunii "Happy Hour". De asemenea, el a facut si declaratii in premiera legate de echipa pe care o finanteaza.

"Happy Hour" a detinut suprematia in topul audientelor pe tot parcursul emisiunii, clasandu-se pe primul loc, cu o medie de 6,4 puncte de rating si 22,9 procente din cota de piata pe publicul din mediul urban, in vreme ce Antena 1 inregistra doar 4,7 puncte de rating si 16,9 % cota de piata. Si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Happy Hour" a fost lider incontestabil de piata, cu o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 26,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a adunat 2,8 puncte de rating si 13,7 procente din cota de piata.

Sursa video: www.happyhour.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO