ZF 24

Unde cauta Boc salariul lui Isarescu - pe Google

Unde cauta Boc salariul lui Isarescu - pe Google
16.02.2010, 10:52 73

Salariile conducerii unor institutii precum Eximbank pot fireduse si prin lege, desi procedura este mai complicata, iardirectorii de banci se pot alinia macar la nivelul guvernatoruluiBNR, al carui salariu, cautat "pe Google", este cuprins intre 5.000si 7.000 euro, a declarat premierul Emil Boc, citat de Mediafax.

Seful Guvernului a afirmat, luni seara, la postul B1 TV, casalariile acordate directorilor unor institutii de stat, precumEximbank, pot fi reduse si printr-un proiect de lege, chiar dacaprocedura este una mai complicata, si a apreciat ca diminuareapoate fi privita drept una normala atat timp cat salariulguvernatorului BNR este cu mult sub nivelul acestor directori.

Premierul a sustinut ca a verificat "pe Google" salariulguvernatorului BNR si ca remuneratia acestuia ar fi cuprinsa intre5.000 si 7.000 euro. Mai multe despre declaratiile premierului legatcu privire lasalariile sefiilor institutiilor financiare cititi pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO