ZF 24

Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Presedintiei

30.03.2007, 16:57 151

Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, in locul Adrianei Saftoiu, care a demisionat din functie la inceputul acestei saptamani.

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul privind eliberarea din functia de consilier prezidential a Adrianei Saftoiu, incepand cu 1 aprilie.

Tot astazi, seful statului a semnat si decizia de numirea a lui Valeriu Turcan in functia de "consilier de stat la Departamentul Comunicare Publica / purtator de cuvant al presedintelui Romaniei", informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Valeriu Turcan este sotul Ralucai Turcan, care este in prezent membru PLD si care va candida la un post de vicepresedinte al acestui partid, la congresul care va avea loc sambata.

El a fost presedinte al Agentiei de Strategii Guvernamentale, functie din care a fost demis de catre premierul Calin Popescu Tariceanu la sfarsitul lui martie 2006. Tariceanu l-a demis pe Turcan, dupa ce i-a cerut acestuia sa demisioneze si a refuzat. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO