ZF 24

Vodafone vinde asigurari pentru mobile

01.06.2009, 14:37 20

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a lansat un serviciu prin intermediul caruia clientii isi pot asigura telefonul mobil sau modemul internet impotriva furtului sau distrugerii, la costuri care incep cu 1,99 euro pe luna.

Clientii Vodafone pot opta pentru unul din cele doua tipuri de asigurare disponibile, Standard, cu 1,99 Euro / luna sau Premium, cu o taxa lunara de 2,99 Euro. Tariful lunar al asigurarii va fi inclus in factura Vodafone.

Asigurarea Standard acopera situatiile in care telefonul mobil sau dispozitivul de date este furat sau distrus, acesta fiind inlocuit cu unul similar, cu valoare de pana la 1000 de Euro. Asigurarea Premium acopera in plus si situatiile de defectiuni accidentale provocate prin contactul cu diverse lichide, telefonul deteriorat sau furat fiind inlocuit cu unul similar, in limita valorii de 1500 de Euro. De asemenea, pentru beneficiarii Asigurarii Premium, Vodafone va rambursa suma corespunzatoare apelurilor neautorizate efectuate de pe telefonul mobil furat sau a utilizarii serviciilor de date prin modemul de date, in limita a 500 de Euro.

Polita de asigurare pentru noul serviciu este furnizata de catre ACE European Group Ltd si se reinnoieste automat, in fiecare luna, pe o perioada maxima de 5 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO