ZF 24

Voinescu: Sunt socat de "virulenta vangheliota" a lui Ponta la adresa PDL, a "sarit calul"

21.02.2010, 16:20 42

Deputatul PDL Sever Voinescu l-a felicitat pe Victor Ponta, dars-a aratat "socat de virulenta vangheliota" cu care acesta s-areferit la PDL, apreciind ca, desi orice congres PSD contine si"proba impusa in concursul de injuraturi si blesteme la adresaPDL", noul lider PSD a "sarit calul", informeaza Mediafax.

"Il felicit pe Victor Ponta pentru victorie! (...) Am fost,insa, socat de virulenta vangheliota cu care Victor Ponta s-areferit la PDL. Inteleg bine ca orice congres PSD contine si probaimpusa in concursul de injuraturi si blesteme la adresa PDL, dar amavut impresia ca Victor a sarit calul. Din punctul meu de vedere,un PSD condus de Victor Ponta a redevenit un PSD firesc, normal,natural", a declarat Sever Voinescu.

El a adaugat ca o victorie a lui Mircea Geoana ar fi fost"nefireasca pentru ca ar fi fost victoria unei mediocritatitomnatice care a pierdut demult apanajul cu care impresiona", acumcitiva ani, pe cei care nu-l cunosteau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO