ZF 24

Vosganian, sef al Comisiei economice din Senat

19.12.2008, 14:55 14

Ministrul de finante Varujan Vosganian, la final de mandat, a fost desemnat de catre senatorii liberalii drept sef al Comisiei economice a Senatului, pozitie pe care o mai ocupase si inainte de a fi numit ministru, acum doi ani. Varujan Vosganian a castigat in alegerile din 30 noiembrie curent inca un mandat de senator. Ministrul apararii Teodor Melescanu va fi presedintele Comisiei pentru aparare, iar senatorul PNL Gabriel Berca va fi presedintele Comisiei pentru abuzuri si petitii.

Conform unor surse din PNL, liberalii il vor propune ca presedinte la Comisia pentru IT pe Relu Fenechiu, care a gestionat in legislatura trecuta Comisia pentru administratie publica.

Pentru sefia Comisiei de munca deputatii PNL urmeaza sa aleaga intre Victor Paul Dobre si Nini Sapunaru, iar la Comisia pentru egalitate de sanse postul de presedinte va fi disputat de Eugen Nicolaescu si Cristina Pocora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO