ZF 24

Whelan, Genpact: Guvernul ar trebui sa atraga investitori in industrii cu valoare adaugata mare si sa nu uite de ei dupa doi ani

24.09.2008, 19:30 16

Autoritatile romane ar trebui sa se concentreze mai mult pe sustinerea investitorilor deja prezenti pe piata, este de parere irlandezul Philip Patrick Whelan, noul sef al operatiunilor locale ale furnizorului de servicii de business si solutii tehnologice Genpact, cea mai mare companie din industria de BPO in functie de numarul de angajati de pe piata.

“Guvernul ar trebui sa atraga noi investitori in industrii cu valoare adaugata mare si sa nu uite de ei la doi-trei ani dupa ce acestia au venit pe piata. Companii ca Genpact sau ca Orange sustin economia, cresc piata fortei de munca, dezvolta talente si atrag alti investitori. Totul este o provocare in Romania, pentru ca nu exista suport vizibil din partea autoritatilor. Cand creezi mii de locuri de munca, te astepti la un oarecare sprijin”, a declarat Philip Patrick Whelan in primul interviu dupa numirea sa in fruntea operatiunilor Genpact in Romania si Polonia.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cine este Philip Patrick Whelan si care crede el ca ar fi modalitatile de sustinere a businessurilor aflate in faza de dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO