ZF 24

Wizrom Software va fi condusa de doi directori

07.01.2008, 13:31 27

Furnizorul de solutii informatice integrate pentru mediul de afaceri Wizrom Software va fi condus de doi directori (managing directors), Zemy Apfelbaum si Adrian Bodomoiu, care au preluat cele doua pozitii de la inceputul anului, in timp ce fostul director general, Cristian Udrescu, si-a incheiat activitatea executiva, ramanand actionar al companiei, informeaza Mediafax.

Anterior, Zemy Apfelbaum a ocupat functia de director de vanzari si marketing, in timp ce Adrian Bodomoiu a detinut postul de director de operatiuni.

Apfelbaum activeaza in cadrul Wizrom din anul 1996, unde si-a inceput activitatea in functia de consultant. In ianuarie 2000, el a fost avansat in postul de director de consultanta, iar din ianuarie 2004 si pana in noiembrie 2007 a detinut functia de director de vanzari si marketing.

Adrian Bodomoiu si-a inceput activitatea in cadrul Wizrom Software in anul 1994. Doi ani mai tarziu, el a devenit director service, iar dupa patru ani a fost numit director de cercetare-dezvoltare, post pe care l-a ocupat pana in anul 2004, cand a devenit director de operatiuni.

Fostul director general Cristian Udrescu s-a lansat intr-o serie de proiecte personale, se arata intr-un comunicat al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO