ZF 24

ZF Capital Markets Summit 2023. Zuzanna Kurek, Founder, Cornerstone Communications: Există foarte mulţi bani în piaţă care aşteaptă listarea Hidroelectrica. După această listare va fi un interes crescut pentru alte companii antreprenoriale, chiar şi companii deja prezente la bursă

ZF Capital Markets Summit 2023. Zuzanna Kurek, Founder,...

Autor: Valeriu Dănilă

13.03.2023, 18:32 235

Listarea Hidroelectrica la bursa de valori de la Bucureşti reprezintă o oportunitate imensă atât pentru această companie cât şi pentru altele, este de părere Zuzanna Kurek, Founder, Cornerstone Communications. Prezentă la ZF Capital Markets Summit 2023, aceasta explică responsabilitatea companiilor în atragarea finanţărilor şi faptul că trebuie să se supună principiilor de guvernanţă coorporativă.

„Interesul pe care îl văd în piaţă este cel mai ridicat din ultimii 10 ani. Cei mai mulţi investitori au zis că învestesc pe termen lung. Ceea ce mi se pare o abordare foarte corectă. Există foarte mulţi bani în piaţă care aşteaptă listarea Hidroelectrica. După această listare va fi un interes crescut pentru alte companii antreprenoriale, chiar şi companii deja prezente la bursă. Această piaţă are potential pentru ca oamenii care lucrează în ea cred şi ei. Mai departe vorbim de resposabilitatea companiilor, de guvernanţă corporativă.”

 

Ce a mai declarat Zuzanna Kurek, Cornerstone Communications:

 

„Vedem o reprofilare a portofolilor. Doar 20% din investitori au declarat că au deţineri în criptomonede”.

„Foarte multă lume se aşteaptă la listarea Hidroelectrica. Acest lucru trebuia să se întâmple încă de acum 10 ani.”

„Ne lipseşte un ecosistem care să suporte piaţa de capital. Dar această problemă se poate rezolva prin atragerea marilor companii străine, după cum vedem azi, multe din ele deja devin prezente.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO