ZF 24

Ziua de Cluj: Ferrosan se muta la Cluj

20.09.2007, 12:42 16

Principalele activitati ale companiei daneze de biotehnologii vor fi mutate in maximum doi ani in spatiul achizitionat pe Calea Turzii, a declarat pentru ZIUA de Cluj Nils Linde-Laursen, vicepresedinte al Ferrosan International A/S, citat de Ziua de Cluj.

In urmatoarele luni, danezii vor da drumul fabricii din Cluj, activ cumparat de la societatea Alsifcom, in care au investit 5,5 milioane de euro.

"Am investit 5 milioane de euro pentru aceste active, plus 460.000 de euro pentru utilajele pe care le vom aduce din Danemarca. Avem si alte planuri pentru Cluj, iar viitoarele investitii se vor face etapizat. Am decis sa facem transferul productiei la Cluj deoarece cheltuielile noastre se reduc, in medie, cu 25%. in Danemarca am ajuns la un nivel fata de care nu mai putea progresa, iar acolo si concurenta este mai mare", a mentionat Linde-Laursen. Acesta a mentionat ca fabrica de la Cluj va fi condusa de un manager danez, relocat de la Moscova timp de trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO