ZF CEO Strategy

ZF/ING CEO strategy during difficult times. Edit Târcolea, general manager la Toyota România: Vremurile incerte sunt mai rele decât vremurile grele

04.10.2023, 00:05 Autor: Răzvan Botea

„Noi credem că inflaţia va scădea. Nu va scădea accelerat, dar va scădea. Vor fi alte elemente care probabil vor mai contribui la inflaţie. De exemplu, costul forţei de muncă“.

Incertitudinea este mai rea decât vremurile despre care un CEO este sigur că sunt grele, este de părere Edit Târcolea, general manager la Toyota România. Declaraţiile sale au fost făcute în cadrul unei serii de interviuri în marja conferinţei ZF/ING „CEO strategy during difficult times“.

„Cred că în vremuri incerte este de departe cel mai greu şi cred că volatilitatea probabil este problema cea mai mare pe care o simţim cu toţii zilele acestea, cel puţin din perspectiva businessului nostru, care presupune un lanţ de aprovizionare extrem de complex. O maşină cuprinde mii de componente, fiecare fiind produsă într-o altă fabrică. Orice disrupţie pe lanţul de aprovizionare, în oricare dintre aceste elemente, duce la o disrupţie în producţia finală a unei maşini“, a spus Edit Târcolea.

Ea a mai vorbit în cadrul interviurilor ZF de la conferinţa „CEO strategy during difficult times“ despre cum vede inflaţia în perioada următoare şi despre tendinţa de electrificare a mobilităţii.

„Noi credem că inflaţia va scădea. Nu va scădea accelerat, dar va scădea. Vor fi alte elemente care probabil vor mai contribui la inflaţie. De exemplu, costul forţei de muncă, pentru că acest cost al forţei de muncă este în continuare ridicat.“

 

Învățam împreună din experiențele și poveștile oamenilor de afaceri care conduc companii de succes.
ING este alături de ei, de antreprenori și companii din mediul de afaceri românesc cu soluții de banking și mai și.
Mai exact, pe lângă produse și servicii bancare, oferim consultanță personalizată, expertiză sectorială și sprijin pentru dezvoltarea practicilor sustenabile.