ZF Live

Video ZF Live: Cât a costat cel mai scump inel de logodnă produs la comandă în România?

19.07.2015, 13:02 551

La Iaşi este cel mai mare producător local de verighete care şi-a dublat afacerile în criză. Producţia maximă de verighete pe zi  este de 150-200 de perechi, cantitatea medie prelucată pe an este de 100 kg de aur. Cel mai scump inel de logodnă cu diamant produs pe comandă a costat 10.000 de euro, a spus la ZF Live Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar.

Afacerile totale ale companiei sunt de 10 mil. de lei şi este un business cu 25 de angajaţi, care a crescut şi  s-a adaptat perioadei actuale.

Coriolan a atacat retail-ul şi dacă te uiţi la magazinele pe care le au sunt foarte bine dezvoltate. Producătorul are 2 magazine la Iaşi şi un magazin deschis la Bucureşti.

Compania a reuşit să semneze contracte cu 90 de distribuitori, fapt ce este o garanţie pentru un producător cu 25 de angajaţi să intre pe o piaţă care este atacată de multinaţionale şi de brand-uri de lux.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO