ZF Live

VIDEO ZF Live. Cât costă să ai ca hobby navigatul cu ambarcaţiuni cu vele. Urmăriţi ZF Live de joi, 17 iulie, cu Sorin Iorga, participant la Regatta ZF Alpha Bank

17.07.2014, 14:36 225

Împătimiţii navigării cu ambarcaţiuni cu vele pot închiria un vas cu o capacitate de 10-12 locuri cu aproximativ 500 de euro pe zi, însă costurile se ridică substanţial pentru achiziţionarea unei bărci competitive, a declarat la ZF Live Sorin Iorga, dezvoltator imobiliar şi pasionat de navigare, care va participa la Regatta ZF Alpha Bank din acest weekend.

”La noi în ţară preţurile variază de la 150 de euro pe zi la 500 de euro pe zi pentru a închiria o ambarcaţiune. Cu 500 de euro pe zi se poate închiria o ambarcaţiune de 10-12 locuri. În România sunt în jur de 30 de ambarcaţiuni care sunt disponibile pentru închiriere”, a spus Sorin Iorga.

Există două tipuri de ambarcaţiuni cu vele: cruiser-urile, pentru plăcere, şi cele pentru curse (racer). Ambarcaţiunile din clasa Racer sunt optimizate pentru a obţine maximul din forţa vântului. Acestea pot atinge 8-15 noduri, adică aproximativ 14 km pe oră. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO