ZF Live

VIDEO ZF Live. „Unul dintre sfaturile pe care le-aş da unui antreprenor e să implice banca”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 februarie, cu Sebastian Hosu, proprietar Cabana Moţilor

Autor: Octavian Calei

24.02.2014, 13:48 909

„Unul dintre sfaturile pe care le-aş da unui antreprenor ar fi să implice banca. E un factor motivator foarte puternic. În momentul în care te simţi dator şi că poţi să pierzi tot, altfel te trezeşti dimineaţa”, a spus Sebastian Hosu, prorietar Cabana Moţilor, el precizând că a rambursat mai mult de jumătate din suma creditului contractat şi că în 2017 va reuşi să-l achite integral.

Invitatul emisiunii ZF Live de luni, 24 februarie, spune că a renunţat la jobul dintr-o multinaţională în ţară şi apoi s-a întors din Canada ca să înfiinţeze o afacere în turism care acum îi aduce câştiguri de 80.000 de euro pe an.

Cu banii obţinuţi din vânzarea unui apartament din Cluj, Hosu a cumpărat cu 35.000 de euro un teren de 5.000 de metri pătraţi în Munţii Apuseni, localitatea Mărişel.

Cabana Moţilor, o pensiune cu 8 camere, restaurant şi living room, a presupus o investiţia totală de 350.000 de euro. Antreprenorul a obţinut o finanţare de 100.000 de euro prin programul SAPARD, 100.000 de euro de la bancă şi restul de la familie şi prieteni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO