ZF Live

ZF Live. Filip Nemţeanu, talent partner, Amrop România: Pe o scară de la 1 la 10, nivelul de căutare al managerilor de digital este 15!

Autor: Alexandra Matei

30.03.2021, 17:20 264

♦ La baza diferenţei între IT&C şi zona de digitalizare stă implicarea în schimbarea businessului, întrucât departamentul de digital reprezintă o parte integrată a ceea ce înseamnă business ♦ Pentru ca un director de IT să devină director digital, el trebuie să aibă o înţelegere în egală măsură a businessului şi a părţii tehnice.

Una dintre cele mai căutate poziţii dintr-o companie în această pe­rioadă, susţine Filip Nemţeanu, talent partner la Amrop România, firmă ce oferă servicii de recrutare pentru poziţii de top si middle management, este aceea de manager de digital.

Rolul managerilor de digital este de a absorbi o bună parte din pre­siunea care se revarsă asupra depar­tamentului de IT, iar un salariu maxim pentru o astfel de poziţie, potrivit aces­tuia, poate ajunge la 10.000 de euro net pe lună în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO