ZF Live

ZF Live: Lansarea Galaxy S4, cel mai nou spectacol de la New York. Ce specificaţii are ultimul smartphone Samsung şi când vine în România

18.03.2013, 13:18 216

În a doua parte a ediţiei ZF Live de luni, 18 martie am discutat despre lansarea Galaxy S4 cu Cristina Roşca, redactorul ZF care a trăit experienţa lansării smartphone-lui în direct, în oraşul care nu doarme niciodată, New York.

Samsung a lansat la finalul săptămânii trecute la New York telefonul Galaxy S4, cu ecran de cinci inci, full HD Super Amoled 441 pixeli per inch şi cu 2 gb RAM. Noul telefon al gigantului sud-coreean ce a fost prezentat chiar acasă la principalul rival, Apple, va fi pus în vânzare la finalul lunii aprilie în 55 de ţări printre care şi România.

Noul Samsung Galaxy S4 va avea în România un preţ similar cu cel al modelului anterior S3. La lansare, modelul Galaxy S3 a costat în România între 2.700 şi 3.000 de lei.

Urmăriţi înregistrarea pentru a afla specificaţiile noului Samsung Galaxy S4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO