ZF Live

ZF Live. Mioara Olteanu, magazinele Art & Craft, un business de 40 mil. euro: Incertitudinea din zona de travel s-a resimţit în scăderea traficului în magazinele de suveniruri din aeroport

Autor: Alexandra Matei

14.04.2021, 18:00 230

♦ Art & Craft are o reţea de 5 magazine individuale şi peste 7 puncte de distribuţie în aeroporturi ♦ Compania care operează businessul a avut în 2019, ultimul an pentru care există date, afaceri de 40 mil. lei, plus 40%.

Mioara Olteanu, fondatoare a magazinelor de suveniruri Art & Craft, prezente în toate aeroporturile internaţionale din România, susţine că incertitudinea creată de pandemie a făcut ca pasagerii să fie mult mai stre­saţi atunci când au călătorit, lucru care s-a resimţit şi în traficul din ma­gazinele din aeroport.

„Cred că este un lucru puţin cunoscut, şi anume că zboruri există, sunt zboruri perma­nen­te către destinaţii eur­o­pene, către Turcia, către Emirate sau chartere către Mal­dive sau Zanzibar. Pro­ble­ma nu este că nu sunt zbo­ruri, ci că nu se co­munică exact ce se întâmplă când pleci din ţară şi când te în­torci în ţară. S-a resimţit acest lucru în scăderea trafi­cului. Pasagerii sunt destul de stresaţi, ceea ce ne-a in­fluenţat negativ“, a declarat Mioara Olteanu, fondatoare a magazinelor Art & Craft, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO