ZF News

Topul celor mai citite articole de astăzi

Topul celor mai citite articole de astăzi
20.05.2014, 19:57 241

Topul celor mai lungi poduri rutiere din România

Cele mai lungi 20 de poduri rutiere din România au lungimi cuprinse între câteva sute de metri şi aproape 1,8 kilometri, potrivit datelor centralizate de ZF. Doar şase dintre cele mai lungi 20 de poduri rutiere din România au fost construite după Revoluţie, printre care şi podul peste DN 6 de lângă Craiova sau podul peste calea ferată de la Remetea Mare (judeţul Timiş).

Înţelegerea care va trimite unde de şoc pe scena geopolitică a lumii

Moscova şi Beijingul ar pu­tea anunţa chiar astăzi încheierea unui acord pe 30 de ani prin care Rusia va vinde Chinei gaze na­turale în valoare de 400 de miliarde de dolari, o înţelegere grăbită probabil de criza ucraineană care va lega cele două mari economii într-o axă bazată pe materii prime.

 
Göteborg, a doilea oraş ca mărime din Suedia, una dintre ţările cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa, va testa ziua de lucru cu şase ore în loc de opt în ambiţia de a crea mai multe locuri de muncă şi de a avea amgajaţi mai sănătoşi, scrie Le Monde.
 

Grupul Marex a intrat în insolvenţă cu datorii de 100 mil. euro din cauza lipsei de lichidităţi

Capitularea Marex Brăila, cu afaceri de 200 mil. euro pe an, este cea mai mare insolvenţă din industria cărnii din ultimul deceniu.

Cum va arăta harta autostrăzilor în 2020

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), va participa la prima ediţie a ZF Construction & Infrastructure Summit, evenimentul care timp de două zile (28-29 mai) îi va avea ca invitaţi pe cei mai importanţi executivi din domeniul con­struc­ţiilor şi al imobiliarelor, dar şi factori de decizie.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO