ZF Transilvania

Centru de echitaţie de 1,5 mil. euro la Josenii Bârgăului, Bistriţa-Năsăud

Centru de echitaţie de 1,5 mil. euro la Josenii...

Autor: Laurentiu Cotu

26.01.2015, 16:46 556

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud intenţionează să investească 1,5 mil. euro în realizarea unui centru de echitaţie în localitatea Josenii Bârgăului, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Pe lângă cursurile de iniţiere şi perfecţionare, centrul de echitaţie va oferi şi plimbări cu trăsura sau cu sania, iarna.

’’Valea Bârgăului este renumită pentru peisajul rustic care îşi păstreaza autenticitatea. Chiar dacă în prezent se organizează trasee de călărie în munţii Călimani, nu există un centru de echitaţie dotat corespunzător şi care să ofere toate serviciile necesare pentru practicarea acestei activităţi’’, a declarat Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Finanţarea proiectului poate fi asigurată din fonduri europene nerambursabile sau prin intermediul unei investiţii private, în cadrul unui parteneriat public-privat, potrivit reprezentanţilor CJ Bistriţa-Năsăud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO