ZF Transilvania

Investiţie de peste 10 mil. lei pentru decongestionarea traficului în zona industrială vest a Sibiului

Investiţie de peste 10 mil. lei pentru decongestionarea...

Autor: Laurentiu Cotu

05.07.2023, 17:47 777

Primăria Sibiu a demarat o investiţie de 10,3 mil. lei (peste 2 mil. euro), finanţată din bugetul local, pentru decongestionarea traficului în zona industrială vest a municipiului. Contractul încheiat în urma unei proceduri de achiziţie publică cu asocierea dintre companiile Geiger Transilvania, cu acţionariat german, şi sibienii de la Neo Plan SRL prevede un termen de 4 luni pentru realizarea proiectării. După obţinerea tuturor avizelor pentru proiectul tehnic, primăria Sibiu va emite ordinul de începere a lucrărilor propriu-zise, care au ca termen de finalizare 11 luni.

’’Strada Varşovia, situată în zona industrială vest, va fi modernizată între strada Ogorului şi strada Turda. Am semnat contractul pentru elaborarea proiectului tehnic şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor. Astfel, împreună cu investiţia deja contractată pentru extinderea străzii Bruxelles, strada Varşovia va crea o nouă legătură pentru deplasarea spre şi dinspre zona industrială vest’’, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă. 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO