ZF Transilvania

Proiect de 2,2 mil. euro pentru reabilitarea spitalului municipal din Oradea

Autor: Laurentiu Cotu

24.07.2012, 14:49 74

Primăria municipiului Oradea a câştigat în cadrul programului de cooperare transfrontalieră Ungaria-România un proiect în valoare totală de peste 2,2 mil. euro, din care circa 1,4 mil. euro sunt fonduri nerambursabile, pentru reabilitarea şi dotarea cu echipamente medicale a spitalului municipal Dr. Gavril Curteanu şi a clinicii din Debrecen, Ungaria. Partenerii acestui proiect sunt municipalitatea Oradea şi clinica din Debrecen.

Investiţia presupune reabilitarea unui bloc operator cu spaţii medicale (o sală pentru operaţii ortopedice şi trei săli pentru operaţii generale), spaţii control şi filtrare accese şi spaţiile tehnice pentru instalaţiile aferente blocului operator. De asemenea, proiectul vizează achiziţia de echipamente medicale pentru clinica medicală din Debrecen şi implică diferite activităţi pentru facilitarea transferul de know-how în domeniu între Oradea şi Debrecen.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO