ZF Transilvania

Proiect european de 1 mil. lei pentru modernizarea unui centru social din Piteşti

Autor: Laurentiu Cotu

04.07.2012, 17:17 110

Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului Argeş a câştigat un proiect european în valoare totală de peste 1 mil. lei (circa 250.000 de euro), din care circa 800.000 de lei (185.000 de euro) reprezintă valoarea totală eligibilă, pentru extinderea, modernizarea şi echiparea complexului de servicii pentru copii cu handicap din cartierul Trivale, municipiul Piteşti.

Proiectul ‘’Extinderea complexului de servicii pentru copii cu handicap Trivale, Piteşti” a primit finanţare în cadrul Axei prioritare 3: ‘’Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.2 -’’Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Investiţia presupune realizarea unor lucrări de extindere, modernizare, dezvoltare şi echipare a complexului de servicii pentru copii cu handicap din Piteşti. Perioada de derulare a contractului de finanţare este de 20 de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24